Információk

 

 

Rendeljenek tőlünk, Gyógytorna könyveket és Gyógytorna gyakorlatsorokat és tornázzanak otthon is !

 Webáruházunkból való rendelés:

Érdeklődni, egyeztetni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  emailcímen lehetséges.

- Csak előre utalással. (termék ára + postai költség) amit a rendszer kiszámol. 

Számlaszám: OTP 11742348-20016667 K&J Vital kft

Személyes elhozatal:  Jelenleg kapacitás hiány miatt nincs személyes elhozatal

Ha személyesen akarja átvenni, akkor fizetehet készpénzel a postaköltséget persze ilyenkor nem kel fizetni. Mindenképp egyeztessen jöveteléről kolléganőnkkel. 

A Pesti  Mackórendelőből 1026 Budapest Nagyajtai utca 15 fsz. 1.(szerda)

A Budai Mackórendelőből 1145 Amerikai út 40/A as. 2 (kedd és csütörtök)

Telefonos egyeztetéssel a Recepciós kolléganőnkel a 06 30 389 7327 telefonszámon)

1.1. A www.mackorendelo.hu online áruházat a K&J VITAL Kft. üzemelteti.

1.2. A Kereskedő cégneve: K&J VITAL Kft.

1.3. A Kereskedő székhelye: 1026 Budapest Nagyajtai u. 15 fsz.1

1.4. A Kereskedőt Cg: 01-09-905698 szám alatt a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság vette nyilvántartásba, adószám: 14480539-1-41.

1.5. Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: 47.91 08

1.6 Ügyfélszolgálat:+36 30 3897327

2. A szolgáltatás igénybevétele

2.1. A megrendelések leadása az MACKÓRENDELŐ internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges!, interneten keresztül a www.mackorendelo.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Kereskedő nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Kereskedő e-mailben küldi el a Felhasználók részére. A rendelés leadása előtt a Felhasználónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására. A szerződéskötés csak magyar nyelven lehetséges. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.

2.2. A szállítás és fizetés módja: Előre utalással vagy személyes elhozetallal lehetséges!!

2.3. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Kereskedő a Vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja a tájékoztatást követően legkésőbb 30 naptári napon belül.

2.4. A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.

2.5. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a Vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a Vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 8 napig, a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

2.6. Kézhezvételi időpont a bolti átvétel esetében a rendelés bolti átvételének időpontja, házhozszállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek a bolti blokkal/számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak.

2.7. A Vevő a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza az Mackorendelő telephelyére (1026 Budapest Nagyajtai u. 15 fsz. 1.), és 30 naptári napon belül visszatérítjük a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a Vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli, leszámítva a 2.11 pontban leírt esetet.

2.8. A visszatérítésbe a szállítási költség nem vonható bele.

2.9. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

2.10. Nem gyakorolhatja az elállási jogot hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányának vásárlása esetében, ha a csomagolást felbontotta.

2.11. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Vevőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként az mackorendelo elengedett a házhozszállításkor.

2.12. Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

2.13. Kereskedő követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

3. Egyéb rendelkezések

3.1. A Kereskedő szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

3.2. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt az Mackórendelő díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a Vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól. Műszaki termékek esetében erre az átvételtől számított 8 napon belül van lehetőség, ezt követően a garanciális szervízhez kell fordulni.

3.3. Az Mackórendelő megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Kereskedő felelőssége vonatkozásában a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.

3.4. A Kereskedő által nyújtott szolgáltatások igénybevételének további feltételei a www.mackorendelo.hu oldalon olvashatóak.

3.5. A Vevő teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A Vevő ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez. A Kereskedő nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

3.6. A Kereskedő rendszere a Vevő aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a Vevő által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

3.7. A Kereskedő jogosult a Vevő részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a Vevő a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Kereskedő nem köteles ellenőrizni, hogy a Vevő által a regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.

3.8. A Vevő a 3.7.pontban hivatkozott önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Kereskedő a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a Vevő adatait a hírlevélre feliratkozott Vásárlók adatai közül.

3.9. Az Mackórendelő magára nézve kötelezőnek tekinti a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének etikai kódexét.

3.10. A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a Vásárlók álláspontját tükrözik, tartalmukért a Kereskedő nem vállal felelősséget. A Kereskedő fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.

3.11. Fogyasztói panaszügyintézés írásban ill. telefonon történik, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, valamint a Kereskedő telephelyén működő ügyfélszolgálaton a +36 30 389 7327  .

 

Általános tudnivalók

A webáruházban a vásárlás kizárólag interneten keresztül lehetséges.

Az áruházban feltüntetett árak minden esetben bruttó árak.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az akciók a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek.
A feltüntetett képek illusztrációk, az esetleges eltérésekből eredő károkért nem vállalunk felelősséget.
A weboldalon szereplő tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

 

Regisztráció

Minden megrendeléshez szükséges személyes adatok megadása. Amennyiben regisztrál az oldalon, a későbbiekben az adatok automatikusan betöltésre kerülnek, a megrendelőlap ismételt kitöltése nem szükséges. Fenntartjuk a jogot bármely regisztráció azonnali, előzetes figyelmeztetés nélküli törlésére.

 

Megrendelés

Minden rendelés estén kapcsolatba lépünk a Vevővel (e-mail vagy telefon) , a megrendelt áru szállítása csak ezen egyeztetés után történik. Ennek megtörténte után a vásárlástól való elállás nem lehetséges. Amennyiben a megrendelés elküldését követő 3 munkanapon belül nem történik meg a visszajelzés, kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

A szerződéskötés nyelve: magyar

 

Fizetési módok

Előre átutalás mód lehetséges vagy személyes elhozatal esetén csak készpénzt tudunk elfogadni. A webáruház hivatalos fizetőeszköze a Ft (HUF).

 

A vásárlástól történő elállás joga

Ön a vásárlástól a megrendelt terméket tartalmazó csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül - figyelemmel a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4.§- ra - indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén elegendő az ellálási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

 

Át nem vett csomagok

Amennyiben egy vásárló a csomag feladását követően áll el vásárlási szándékától, azaz csomagját nem veszi át, fenntartjuk a jogot későbbi vásárlás esetén a vételár előre történő kiegyenlítésének igénybevételére, továbbá a korábban meghiúsult rendelés postaköltségeinek áthárítására.

 

Jótállási feltételek

A hatályos jogszabályokban előírt jótállást vállalunk minden általunk értékesített árucikkre. A jótállás időtartama 12 hónap, egyes árucikkek esetében (amennyiben fel van tüntetve) ez változhat.

 

Személyes adatok védelme

A webáruház tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait.

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat kizárólag csak a webáruház rendelési céljaira használjuk fel.

A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.

A hatályos 2008. évi XLVIII. törvény alapján a hírlevélre történő feliratkozás során e-mail címén kívül meg kell adnia teljes nevét, valamint lakcímét is. Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, a hírlevélről történő leiratkozás során töröljük nyilvántartásunkból!

A webáruház oldalai regisztráció, vagyis bármilyen személyes adat megadása nélkül is böngészhetőek.
Regisztrációra csak a kosár használatához van szükség. Ekkor is csak a későbbi azonosításhoz szükséges adatokat kérjük megadni: név, e-mail cím, jelszó.

Csak a megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám - amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.

 

Köszönjük a bizalmát.

 

 • _DSC0826_a_email
 • _DSC0845_a_email
 • _DSC1123_b_email
 • _DSC1220_a_email
 • _DSC1240_a_email
 • _DSC1411_a_email
 • cimlap01
 • cimlap02
 • cimlap03
 • cimlap04
 • cimlap05
 • cimlap06
 • cimlap07
 • cimlap08
 • cimlap09
 • cimlap10
 • cimlap11
 • cimlap12
 • cimlap13
 • cimlap14
 • cimlap15

© 2009-2021 | www.mackorendelo.hu | +36 30 389 7327 | OTP 11742348-20016667 K&J Vital Kft.
Mackórendelő PEST 1145 Budapest, Amerikai út 40/a as. 2.| Mackórendelő  BUDA 1026 Budapest, Nagyajtai utca 15.