Mackórendelő

Webáruház szállítási lehetőségei

mackrendel_webruhz

 KEDVES VÁSÁRLÓINK!  A webáruházunkban a december 20 után leadott rendeléseket, január első hetében postázzuk Köszönjük türelmüket. 

Rendeljenek webáruházunkból Gyógytorna könyveket és Gyógytorna gyakorlatsorokat és tornázzanak otthon is!

Ajánljuk figyelmükbe, a rendelőink szolgáltatásai mellett az Online gyógytorna tanácsadásainkat / foglakozásainkat is. 

A Mackórendelő webáruházból rendelt terméket  2 féle úton kaphatja meg:

1.SZEMÉLYES ELHOZATALLAL  a Mackórendelőből

(1026 Budapest Nagyajtai utca 15 fsz. 1) szerda 10,00- 18.00 vagy

(1145 Amerikai út 40 as. 2) kedd 10.00- 18.00 telefonos egyeztetéssel!

06 30 389 7327

2.POSTAI ÚTON ( CSAK előre utalással!!!!) 

 Számlaszám: OTP 11742348-20016667 K&J vital kft.

Utalni a termék árát + a megadott postai költséget szükséges. 

A postázás több napot is igénybevehet!

 

Az aktuális szállítási díjakat megtalálja a Magyar Posta Zrt. weboldalán is, vagy használja a Magyar Posta díjkalkulátorát:

Díjkalkulátor

 

A Mackórendelő webáruház nevében köszönjük hogy minket választott! Egészségére!!!

Mackórendelő

www.mackorendelo.hu

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

06303897327

407358_368888786541411_123654329_n

 

 

Információk

Rendeljenek tőlünk, Gyógytorna könyveket és Gyógytorna gyakorlatsorokat és tornázzanak otthon is !

A webáruházunkban a december 20 után leadott rendeléseket, január első hetében postázzuk Köszönjük türelmüket. 

 Webáruházunkból való rendelés:

- Csak előre utalással. (termék ára + postai költség) amit a rendszer kiszámol. 

Számlaszám: OTP 11742348-20016667 K&J Vital kft

Személyes elhozatal:  Jelenleg kapacitás hiány miatt nincs személyes elhozatal

Ha személyesen akarja átvenni, akkor fizetehet készpénzel a postaköltséget persze ilyenkor nem kel fizetni. Mindenképp egyeztessen jöveteléről kolléganőnkkel. 

A Pesti  Mackórendelőből 1026 Budapest Nagyajtai utca 15 fsz. 1.(szerda)

A Budai Mackórendelőből 1145 Amerikai út 40/A as. 2 (kedd és csütörtök)

Telefonos egyeztetéssel a Recepciós kolléganőnkel a 06 30 389 7327 telefonszámon)

1.1. A www.mackorendelo.hu online áruházat a K&J VITAL Kft. üzemelteti.

1.2. A Kereskedő cégneve: K&J VITAL Kft.

1.3. A Kereskedő székhelye: 1026 Budapest Nagyajtai u. 15 fsz.1

1.4. A Kereskedőt Cg: 01-09-905698 szám alatt a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság vette nyilvántartásba, adószám: 14480539-1-41.

1.5. Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: 47.91 08

1.6 Ügyfélszolgálat:+36 30 3897327

2. A szolgáltatás igénybevétele

2.1. A megrendelések leadása az MACKÓRENDELŐ internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges!, interneten keresztül a www.mackorendelo.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Kereskedő nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Kereskedő e-mailben küldi el a Felhasználók részére. A rendelés leadása előtt a Felhasználónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására. A szerződéskötés csak magyar nyelven lehetséges. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.

2.2. A szállítás és fizetés módja: Előre utalással vagy személyes elhozetallal lehetséges!!

2.3. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Kereskedő a Vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja a tájékoztatást követően legkésőbb 30 naptári napon belül.

2.4. A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.

2.5. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a Vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a Vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 8 napig, a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

2.6. Kézhezvételi időpont a bolti átvétel esetében a rendelés bolti átvételének időpontja, házhozszállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek a bolti blokkal/számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak.

2.7. A Vevő a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza az Mackorendelő telephelyére (1026 Budapest Nagyajtai u. 15 fsz. 1.), és 30 naptári napon belül visszatérítjük a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a Vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli, leszámítva a 2.11 pontban leírt esetet.

2.8. A visszatérítésbe a szállítási költség nem vonható bele.

2.9. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

2.10. Nem gyakorolhatja az elállási jogot hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányának vásárlása esetében, ha a csomagolást felbontotta.

2.11. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Vevőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként az mackorendelo elengedett a házhozszállításkor.

2.12. Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

2.13. Kereskedő követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

3. Egyéb rendelkezések

3.1. A Kereskedő szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

3.2. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt az Mackórendelő díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a Vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól. Műszaki termékek esetében erre az átvételtől számított 8 napon belül van lehetőség, ezt követően a garanciális szervízhez kell fordulni.

3.3. Az Mackórendelő megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Kereskedő felelőssége vonatkozásában a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.

3.4. A Kereskedő által nyújtott szolgáltatások igénybevételének további feltételei a www.mackorendelo.hu oldalon olvashatóak.

3.5. A Vevő teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A Vevő ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez. A Kereskedő nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

3.6. A Kereskedő rendszere a Vevő aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a Vevő által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

3.7. A Kereskedő jogosult a Vevő részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a Vevő a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Kereskedő nem köteles ellenőrizni, hogy a Vevő által a regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.

3.8. A Vevő a 3.7.pontban hivatkozott önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Kereskedő a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a Vevő adatait a hírlevélre feliratkozott Vásárlók adatai közül.

3.9. Az Mackórendelő magára nézve kötelezőnek tekinti a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének etikai kódexét.

3.10. A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a Vásárlók álláspontját tükrözik, tartalmukért a Kereskedő nem vállal felelősséget. A Kereskedő fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.

3.11. Fogyasztói panaszügyintézés írásban ill. telefonon történik, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, valamint a Kereskedő telephelyén működő ügyfélszolgálaton a +36 30 389 7327  .

 

Általános tudnivalók

A webáruházban a vásárlás kizárólag interneten keresztül lehetséges.

Az áruházban feltüntetett árak minden esetben bruttó árak.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az akciók a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek.
A feltüntetett képek illusztrációk, az esetleges eltérésekből eredő károkért nem vállalunk felelősséget.
A weboldalon szereplő tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

 

Regisztráció

Minden megrendeléshez szükséges személyes adatok megadása. Amennyiben regisztrál az oldalon, a későbbiekben az adatok automatikusan betöltésre kerülnek, a megrendelőlap ismételt kitöltése nem szükséges. Fenntartjuk a jogot bármely regisztráció azonnali, előzetes figyelmeztetés nélküli törlésére.

 

Megrendelés

Minden rendelés estén kapcsolatba lépünk a Vevővel (e-mail vagy telefon) , a megrendelt áru szállítása csak ezen egyeztetés után történik. Ennek megtörténte után a vásárlástól való elállás nem lehetséges. Amennyiben a megrendelés elküldését követő 3 munkanapon belül nem történik meg a visszajelzés, kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

A szerződéskötés nyelve: magyar

 

Fizetési módok

Előre átutalás mód lehetséges vagy személyes elhozatal esetén csak készpénzt tudunk elfogadni. A webáruház hivatalos fizetőeszköze a Ft (HUF).

 

A vásárlástól történő elállás joga

Ön a vásárlástól a megrendelt terméket tartalmazó csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül - figyelemmel a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4.§- ra - indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén elegendő az ellálási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

 

Át nem vett csomagok

Amennyiben egy vásárló a csomag feladását követően áll el vásárlási szándékától, azaz csomagját nem veszi át, fenntartjuk a jogot későbbi vásárlás esetén a vételár előre történő kiegyenlítésének igénybevételére, továbbá a korábban meghiúsult rendelés postaköltségeinek áthárítására.

 

Jótállási feltételek

A hatályos jogszabályokban előírt jótállást vállalunk minden általunk értékesített árucikkre. A jótállás időtartama 12 hónap, egyes árucikkek esetében (amennyiben fel van tüntetve) ez változhat.

 

Személyes adatok védelme

A webáruház tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait.

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat kizárólag csak a webáruház rendelési céljaira használjuk fel.

A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.

A hatályos 2008. évi XLVIII. törvény alapján a hírlevélre történő feliratkozás során e-mail címén kívül meg kell adnia teljes nevét, valamint lakcímét is. Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, a hírlevélről történő leiratkozás során töröljük nyilvántartásunkból!

A webáruház oldalai regisztráció, vagyis bármilyen személyes adat megadása nélkül is böngészhetőek.
Regisztrációra csak a kosár használatához van szükség. Ekkor is csak a későbbi azonosításhoz szükséges adatokat kérjük megadni: név, e-mail cím, jelszó.

Csak a megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám - amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.

 

Köszönjük a bizalmát.

 

Elérhetőségeink Pesten és Budán

 Kedves Vendégeink!

Mint magánegészségügyi rendelő továbbra is NYITVA vagyunk és fogadni tudjuk kis pácienseinket a rendelőinkben Budapesten (Pasarét és Zugló), a megfelelő előírásokat betartva. 

90073014 2918032698250989 3515711837385523200 o

Rendelőnkbe csak egyeztetett időpontra tudunk pácienseket / vendégeket fogadni!

Munkanapokon 09.00-15.00 várjuk hívását, ha nem tudjuk felvenni akkor később vagy másnap visszahívjuk.

Bejelentkezés mindkét Mackórendelőbe:

+36 30 389 7327 (érdeklődés, időpont kérés, webáruház, termékek ....)

Email: infoEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                               Web: www.mackorendelo.hu

MACKÓRENDELŐ

BUDA

MACKÓRENDELŐ

PEST 

1026 Budapest (Pasarét)
Nagyajtai utca 15 fsz. 1.

1145 Budapest (Zugló)
Amerikai út 40/a as. 2.

   

 MACKÓRENDELŐ BUDA megközelítése:

 bkv
- 5 busztól 3 perc séta,
- 22 busztól 6 perc séta,
- 61 villamostól 6 perc séta,
- 91/291 busz 4 perc séta

Autó: (parkolás ingyenes )

GPS

 

 MACKÓRENDELŐ PEST megközelítése:

- 7 / 110 /112 / 239  busztól 2 perc séta

- 5 busztól8 perc séta

- 1 villamostól 8 perc séta

Autó: (parkolás inygenes)

GPS

20180521 122944

Kedves Vendégeink bárhonnan a világon!

ONLINE gyógytornára, babamozgás vizsgálatra, konzultációra kereshetik a Mackórendelő gyógytornászait.

Időpontkérés az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a +36303897327 telefonszámon.

Részletek az online baba - gyermek gyógytornáról.

Webáruházunk nyitva tart. Rendelhetnek a gyógytorna könyveinkből és gyakorlatsorainkból otthonra és tornázhatnak otthon.

Gyógytorna könyveink 6 fajta

Gyógytorna gyakorlatsoraink 30 fajta

Üdvözlettel a Mackórendelő!

 

Egészség pénztárak

Egészségpénztár elfogadó hely!

 

Vendégeink egészségmegőrzésének és gyógyulásuk elősegítésének könnyítése érdekében rendelőnk megteremtette a lehetőséget, a különböző egészségpénztáraknál lévő megtakarítások elfogadására.

 

A következő egészségpénztárakkal állunk szerződéses viszonyban, amely igény szerint folyamatosan bővülhet:
- AXA Egészségpénztár

- ADOSZT Egészségpénztár
- DIMENZIÓ Egészségpénztár
-  Honvéd Egészségpénztár
-  MKB Egészségpénztár
-  TEMPO Egészségpénztár
-  Vasutas Egészségpénztár

-

Szakmai kapcsolatok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed in lacus eget quam ullamcorper suscipit a vitae mi. Donec sit amet justo sem, ut ultricies ipsum. Ut lobortis, ante eu semper vestibulum, ipsum ipsum adipiscing arcu, eget auctor nisi quam eget magna. Donec lobortis leo sit amet risus placerat venenatis. Vestibulum semper, ante eget sagittis vulputate, nisi velit faucibus ligula, ut molestie augue augue vitae est. Maecenas urna dolor, tincidunt id facilisis sit amet, pharetra sed justo. Donec tempus mi a libero feugiat sit amet consequat lorem aliquam. Donec ullamcorper nunc vel erat mollis lobortis. In lacus lacus, vehicula a sollicitudin in, vehicula ut nibh. Praesent venenatis elit sed turpis lobortis tristique. Aliquam nec dictum enim. Pellentesque posuere iaculis eleifend. Donec tincidunt, diam vel euismod bibendum, lacus justo dapibus sapien, nec facilisis nisl augue non arcu. Proin id enim massa, ac venenatis erat. Integer ac orci tellus. Phasellus dictum, diam sit amet iaculis sodales, nisi nisi hendrerit felis, in laoreet leo tellus hendrerit nibh. Quisque mi sem, rhoncus quis facilisis eu, egestas eu augue. Curabitur sed metus lectus.

Donec vel magna sed nibh sodales ullamcorper at quis quam. Fusce commodo rutrum lectus, ac vehicula sapien volutpat eget. Pellentesque malesuada cursus tortor, non euismod nibh vehicula sed. Fusce cursus facilisis dictum. Donec id pellentesque nulla. Sed lobortis suscipit urna vel malesuada. Integer eget faucibus erat. Sed lacus leo, consequat et aliquam sed, rhoncus nec justo. Suspendisse tincidunt tellus vel neque hendrerit tempor. Donec quam ligula, tempor nec luctus a, viverra sit amet sem. Suspendisse potenti.

Phasellus blandit blandit convallis. Sed consectetur vehicula quam vel dignissim. Pellentesque volutpat urna molestie neque convallis at elementum nulla dictum. Pellentesque id metus sed est tincidunt imperdiet eget eu diam. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis vestibulum posuere dictum. Aenean elementum ligula quis neque aliquet vulputate. Sed adipiscing ultricies ipsum non tempus. Suspendisse potenti. Aliquam leo quam, tempor vitae semper sit amet, eleifend ac sapien. Fusce eget nisi nec erat faucibus vestibulum. Praesent varius porttitor rhoncus. Quisque sollicitudin sollicitudin varius. Morbi at tellus vestibulum leo fermentum tempus sed sit amet velit. Mauris blandit semper porttitor. Quisque fermentum bibendum dolor et dictum. Curabitur vel mauris augue. Quisque id diam eget odio imperdiet dictum. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Suspendisse in luctus ipsum.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Sed bibendum erat ut diam ullamcorper ac vulputate ligula pharetra. Donec a adipiscing ante. Donec gravida ipsum a erat auctor sit amet sagittis libero dapibus. Donec sollicitudin egestas lectus. Duis eget velit quis diam ullamcorper consectetur. Suspendisse congue tempor dui, ut bibendum erat dictum ac. Quisque pharetra erat in erat facilisis vitae vehicula elit placerat. Nullam iaculis tellus tortor. Fusce velit leo, lobortis at rutrum eget, rhoncus non est. Sed ligula magna, posuere in accumsan eu, iaculis nec dui.

Aliquam eget eros a odio sagittis aliquet. Ut id elementum massa. Cras viverra gravida ligula, eu malesuada neque dictum a. Curabitur placerat ligula eleifend nulla interdum quis pretium purus interdum. Phasellus a massa nulla, quis lacinia nibh. Proin non sapien metus. Curabitur aliquam dictum mi eget bibendum. Quisque commodo consequat nibh vel convallis. Integer lacinia ligula tellus, nec vestibulum dolor. Donec ut magna risus. Sed nec diam turpis, ac tempus erat. Aliquam ut tincidunt lectus.

Áraink

 dijtablazat20210701

Jelentkezni +36303897327 h - cs 9.00 - 15.00 óra között vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lehetséges. 

Webáruházunkból ajánljuk otthoni gyógytornára Mackógyógytorna könyveinket és Mackógyógytorna gyakorlatsorainkat.

 Szeretettel várjuk!

 

Üdvözöljük a Mackórendelő weblapján!

Kedves Vendégeink!

Rendelőnk nyitva! Szeretettel és a kötelező protokolok betartásával várunk!

Gyógytornára való jelentkezés 9.00- 15.00:

+36303897327   vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


90073014 2918032698250989 3515711837385523200 o

 

Részletek: Áraink

Szeretettel várjuk a Mackórendelőben ahol nagy szakértelemmel és családi hangulatban zajlanak a fejlesztő foglalkozások, terápiák, kezelések…

A mai világban nem is olyan egyszerű, a terápiás útvesztőkben kiigazodni. Ez különösen a gyermekeknél fontos, hogy a megfelelő időben a legcélravezetőbb terápiát kapják.
Pácienseinknek egyénre szabott mozgás fejlesztési tervet készítünk és a fejlődésének/tüneteinek változása függvényében változtatjuk a különböző gyógytornász módszereket.
Reméljük választ talál kérdéseire és megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást. 

A Mackórendelő Budapest  két helyen található, a II. kerületben a Pasaréten és Budapest XIV. kerületben Zuglóban ....madárcsicsergős villalakások földszintjén. 

Vidám gyermekszobánkban 0-tól 18 éves korig várunk gyerekeket és szüleiket:

 • gyógytornász mozgásvizsgálatra,
 • fejlesztő babatornára,
 • gyógytornára (ennek majdnem minden változatára ami Magyarországon található) vagy
 • logopédiai foglakozásokra.

Forduljanak hozzánk szakmai segítségért:

 • ha szakorvos (ortopéd, neurológus, reumatológus, rehabilitációs stb.) gyógytornát tanácsol;
 • ha szakember (pszichológus, felnőtt gyógytornász, logopédus, pedagógus stb.) mozgásterápiát javasol vagy
 • ha szülőként úgy látja, valami nem stimmel a gyermek mozgásfejlődésében, fejtartásásban, testtartásában, kézfunkciójában, járásában…

Online baba /gyermek gyógytorna is igénybe vehető. 

Mackórendelő házirend:

 • rendelőnkben kizárólag csak egyeztetett időpontra tudjuk fogadni.
Bejelentkezés a 06 30 389 7327 telefonszámon vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lehetséges. Ha nem tudják felvenni, akkor visszahívják később vagy legkésőbb másnap. 
A TELEFONNÁL recepciós kolléganőink fogadják jelentkezését:
HÉTFŐ - PÉNTEK 9.00 - 15.00.  
 
Az első jelentkezésnél a MotiBro ügyfélkezelő rendszerünkben felveszik adatait (név, emailcím, telefonszám, életkor, panasz/észrevétel/diagnózis, számlázási cím, aztán keresnek egy megfefeleleő időpontot (legyen ez offline vagy online óra).
Az ügyfélkezelő rendszerünkeben láthatja a a befoglalt terápiás órái időpontjait, melyekről 24 órával az esedékesség előtt email értesítőt kap. 
 
 
 
 
Megkérjük kedves vendégeinket, hogy:
 • a rendelőnkben az utcai cipőt házi papucsainkra váltsák vagy hozzanak zoknit (nyáron is)
 • kérjük a torna foglalkozásokra (főleg babáknak) hozzanak saját lepedőt/kendőt, amit a matracra, ágyra vagy a pelenkázóra terítenek
 • szeretnénk megkérni, hogy a foglakozásokra való várakozás a váróteremben történjen és ne az udvaron, próbáljanak csak minimális idővel az óra előtt érkezni
Parkolás:
- Budai Mackórendelő (1026 Bp. Nagyajtai utca 15 fsz 1) előtt ingyenes,
a fizetős parkoló a Nagyajtai utca eleje. Parkolási kód:                 Parkolási díj: 
- Pesti Mackórendelő ( 1145 Bp. Amerikai út 40/A) előtt fizetős. Parkolási kód:     Parkolási díj:
 

Amennyiben mégsem tud az egyeztetett időpontban megjelenni (utazás, betegség, szervezési nehézségek...), kérjük, mihamarabb jelezze a recepción sms- ben, emailben. 

Felhívjuk figyelmét, hogy a lefoglalt időpontját: 

több mint 48 órával korábban történő lemondás esetén DÍJTALANUL teheti (telefonon, sms ben)

- a 48 órán belüli rendelőben foglat óra lemondása esetén 4 500 ft pótdíj  fizetendő

- a 48 órán belüli online foglalt óra lemondása esetén 3 000 ft pótdíj fizetendő

- a foglalkozás előtt történő lemondás  vagy jelzés nélküli esetén a teljes díjat számlázunk ki.

 

Köszönjük megértésüket és az egymás idejének tisztelését! A Mackórendelő dolgozói (K&J Vital Kft.)

 

Web áruházunkból otthonra ajánljuk:

- Könyveinket Mackógyógytorna könyveink (6 féle) 

- Feladatsoros füzetetinket Mackógyógytorna feladatsoraink (30 fajta)

Macko_logo

 • _DSC0826_a_email
 • _DSC0845_a_email
 • _DSC1123_b_email
 • _DSC1220_a_email
 • _DSC1240_a_email
 • _DSC1411_a_email
 • cimlap01
 • cimlap02
 • cimlap03
 • cimlap04
 • cimlap05
 • cimlap06
 • cimlap07
 • cimlap08
 • cimlap09
 • cimlap10
 • cimlap11
 • cimlap12
 • cimlap13
 • cimlap14
 • cimlap15

© 2009-2021 | www.mackorendelo.hu | +36 30 389 7327 | OTP 11742348-20016667 K&J Vital Kft.
Mackórendelő PEST 1145 Budapest, Amerikai út 40/a as. 2.| Mackórendelő  BUDA 1026 Budapest, Nagyajtai utca 15.